Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Behandeling en ondersteuning bij kanker

Iedereen heeft aanrakingen en een liefdevolle behandeling nodig, zeker als je worstelt met kanker. Heftige ziektes kunnen zorgen voor een verminderd comfort en vertrouwen in het eigen lichaam.

Massage zal de kanker niet genezen maar het helpt ondersteunend bij de behandelingen en herstel van operaties omdat het kan helpen trauma en angst weg te nemen. Massage helpt om lichaam en geest weer met elkaar in balans in te brengen. Daarbij verhoogt het gevoelens van rust, liefde en acceptatie terwijl het stress verlaagd. Angst kan leiden tot de verkramping van spieren en een veranderde ademhaling, dit vraagt veel energie van het lichaam. Door deze stress uit het lichaam weg te nemen kan de cliënt zich beter ontspannen en focussen op de genezing. Daarom is massage een belangrijk onderdeel om de kwaliteit van leven te veraangenamen voor de cliënt.


Certificering

Tiny Karelse heeft haar certificering behaald n de Master training Oncologie VoetreflexPlus™ Reflexologie van OncoReflex® bij Total Health. Deze Master training is speciaal voor therapeuten die mensen met kanker op een verantwoorde wijze willen begeleiden en behandelen.