Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Waarom Gezondheidscentrum Dynamiek?

Vertrouwen. Dat is waar het bij Gezondheidscentrum Dynamiek om draait. Met onze jarenlange ervaring als therapeut, docent en workshopleider bent u bij ons in goede handen. Door een dieper liggende kracht en kwaliteit die u een veilig en zeker gevoel geeft. Wij garanderen kwaliteit vanwege onze goede opleiding, permanente bijscholing en uitstekende samenwerking.

Omdat wij elkaar aanvullen vanuit verschillende invalshoeken hebben wij op vrijwel iedere hulpvraag een antwoord. Bij Peter geldt de unieke kracht van het invoelen van de mens in zijn gehele proces. Tiny hanteert het unieke concept van 'aanraken = aandacht geven'.

We nemen mensen mee in hun verhaal. Hierbij nemen we uw klachten als uitgangspunt voor een stappenplan naar verbetering. Zo nemen we u mee in een verbeteringsproces met concrete handvatten tot verbetering.

Onze ondersteuning stopt niet bij een consult. In sommige situaties is het denkbaar dat u buiten de consulten raad nodig heeft: we zijn ook dan bereikbaar. Ook dat is een krachtpunt van onze praktijk.