Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Reiki

Reiki is een oude helingsmethode. De overdracht van reiki-energie gebeurt tijdens een behandeling waarbij de cliënt op een behandeltafel ligt. Bij een reikibehandeling wordt de energie via de handen doorgegeven. Reiki is een universeel helingssysteem en een van de meest gebruikte helingsmethoden ter wereld.

Waarom reiki?

In de eerste plaats ontspant de reiki-energie en helpt deze energie mensen tot rust te komen. Dankzij het herstellend vermogen van reiki verwijdert het overtollige ballast van de cliënt zelf (en van anderen). Dit kunnen oude patronen en negatieve gevoelens zijn die zijn blijven 'hangen' in het systeem van de cliënt. Op diepere lagen zijn de herstelfases en het opladen de meest voorkomende ervaringen. Op fysiek niveau herstelt reiki het evenwicht.

Wat is het resultaat?

Zowel Tiny als Peter is reikimaster. Het resultaat na een reikibehandeling bij Gezondheidscentrum Dynamiek is dat u positiever en meer ontspannen de wereld inkijkt. Bovendien herkent u de oude patronen die tot stilstand en achteruitgang hebben geleid. Het brandt als het ware alles weg dat niet wezenlijk van uzelf is.

U kunt bij ons ook een cursus volgen in de reiki. Zie hiervoor het menu Cursussen.