Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Even voorstellen...

Tiny Karelse - natuurgeneeskundig therapeute

Specialisaties: voetreflexzone, stoelmassage en Chinese lichaamsmassage.

Na een 3-jarige studie bij Sonnevelt opleidingen voor Voetreflexzone therapeute, Medische basiskennis met specialisatie oosterse geneeswijze en vele andere opleidingen en trainingen ben ik waar ik nu sta. Mijn drive zit in het steunen van mensen vanuit het hart om zich beter te laten voelen.

Dit vanuit een totaalvisie waarbij ik lichaam en geest als één benader. Elke stap in ondersteuning is een stap naar een gezonder bestaan.

Na 19 jaar ervaring als therapeute volg ik nog steeds opleidingen en bijscholingen.

De laatste specialisatie is de opleiding oncologie-reflexologie. De nieuwste afgeronde HBO opleiding is de 3-jarige opleiding Chinli, de Chinese lichaamsmassage bij Total Health in Breda.Ook de HBO medische en psycho sociale basiskennis werd met succes afgerond.

Naast het therapeutische werken vind ik het dienstbaar zijn om mensen een wellnessbeleving te geven en zich totaal ontspannen op te laden, een prachtig onderdeel van mijn werk.

Samenvattend kan ik mij het beste voorstellen met de reactie van sommige cliënten: “Mevrouw u raakt ons aan met handen met gevoel.”

 Ik hoop u in onze praktijk te ontmoeten!

 

Peter Karelse - reikimaster, integraal chakratherapeut
Na een jarenlange studie van Oosterse filosofie en intuïtieve trainingen heb ik mijn opleiding tot reikimaster in Mexico afgerond. De logische vervolgstap was een beroepsopleiding tot integraal chakratherapeut bij Sonnevelt opleidingen. Mijn drive is om mensen te helpen zichzelf te leren zijn en hun authentieke kracht te benutten.

De wereld bestaat voor mij niet alleen uit een buitenwereld maar ook uit een innerlijke wereld met mystieke vraagstukken. Door de ontmoetingen met mijn cliënten dagen die elke keer weer uit om de mensen bij zichzelf terug te brengen.

Bij veel problemen leidt het helende vermogen van de reiki en de chakratherapie tot mooie resultaten en verbetering. Of zoals de cliënten het verwoorden: “Peter heeft mij helpen herinneren wie ik echt ben.”