Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Nieuws

Wet op de privacy

Wat doen wij met uw gegevens? Klik hier voor meer informatie.

Een sfeerimpressie

Uitzending Lekker Leuk Leven SBS6

In het programma Lekker Leuk Leven laten wij de ontspannende kracht zien van een Reiki behandeling, en de warme Edelsteenmassage voor ontladen en opladen.

Heeft u het programma gemist, klik dan hier voor de uitzending.

Uitslag klanttevredenheidsonderzoek februari 2019

Gezondheidscentrum Dynamiek heeft onlangs een enquête uitgestuurd onder de bestaande klanten om de kwaliteit en service van onze praktijk te toetsen. Het ondezoek is uitgevoerd door Mark Paardekooper van DIMK.

 De resulaten van het onderzoek toont een tevredenheidsscore van 9+! Enkele reacties uit het onderzoek zijn met toestemming van onze klanten opgenomen in ons gastenboek. Binnen enkele dagen worden de prijswinnaars bekend gemaakt van de massagebon, de winnaars worden persoonlijk benaderd. 

Tiny: "We zijn blij verrast met de enorme positieve reacties van de mensen. Het geeft ons een impuls om onze kwaliteit nog verder te kwalificeren."

Peter: "Mijn passie om mensen dichterbij hunzelf te brengen en kracht te laten voelen wordt bevestigd door de uitslag van de enquête ."

Uit het onderzoek blijkt dat 98% van de klanten via mond-op-mond reclame de praktijk bezoeken. Gezien dit resultaat zullen we binnenkort een actie organiseren waarbij uw vrienden en kennissen worden betrokken, houden jullie daarom onze website in de gaten!

Corona veiligheidsmaatregels

Door de telkens veranderende situatie rond corona houden wij ons aan de op dat moment geldende regels van de beroepsorganisaties en het RIVM.