Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Wat is warme edelstenenmassage?

Een warme edelstenenmassage van Gezondheidscentrum Dynamiek is een echte beleving voor lichaam en geest. De totale wellnessbeleving van een twee uur durende reis die u tot totale rust en revitalisatie brengt.

Omdat we een unieke collectie edelstenen bezitten kunt u zelf de edelstenen uitzoeken waarmee u gemasseerd wilt worden.

De massage wordt gegeven met warme massageolie. Deze is aangevuld met de etherische olie die bij de cliënt dan wel de stenen passen. De edelstenen zelf maken we ook lekker warm.

Wat doet het?

Een massage met warme edelstenen ontlaadt en laadt op. Het is wonderlijk dat diep vanuit de aarde - daar waar het altijd donker is - edelstenen naar boven komen in de prachtigste vormen en kleuren. Edelstenen kunnen - behalve energie geleiden - ook energie opnemen of afgeven. Door deze capaciteit hebben zij een bijzondere werking op lichaam en geest.

Dit maakt de edelstenen uitermate geschikt om mee te masseren. De keuze bestaat uit amethist, aventurijn, bergkristal, orange calciet, fluoriet, hematiet, magnesiet en nog vele, vele andere stenen. De werking hangt af van de chemische samenstelling van de steen.

Zo vergroot helder bergkristal het zelfvertrouwen, voert het afvalstoffen af en werkt het beschermend voor de zenuwen. Hematiet of magnesiet bestaat uit ijzer en werkt goed bij ijzertekort. Massage met deze stenen voert ook afvalstoffen af. Warme kleuren stimuleren, activeren en maken sterk. Koele kleuren stellen open en neutrale kleuren helpen bij het zoeken naar evenwicht.

Wat is het resultaat?

Alle edelstenen ondersteunen ieders unieke proces. Voor de mensen die dieper willen kijken blijkt vaak dat de gekozen stenen aansluiten op de huidige thema’s van hun leven.

Het is een cadeau voor uzelf. Genieten en ontspannen om herboren naar huis te gaan.