Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Wat is Chinflextherapie?

Chinflex is ontwikkeld door Total Health in Breda. Tiny heeft daar aanvullende opleidingen gevolgd. Chinflex is een combinatie van het bestaande voetreflexmassagesysteem en het gebruiken van de functies van de meridianen. Het effect van elk specifiek acupunctuurpunt en van het reflexzonegebied geeft een enorme uitbreiding van de mogelijkheden.

Wat doet het?

De uitgebreide massagevorm en de achterliggende samenhang van meridianen en organen zorgen voor een betere doorstroming van energie (Chi). Naast een genezende werking gaat er ook een preventieve werking vanuit. De pijnbeleving leidt vaak tot verkramping. Daarom is het belangrijk dat u een totale massage als ontspannen ervaart. Zo herstelt het evenwicht en werkt het genezend.

Wat is het resultaat?

Het herstel gaat voorspoedig indien u de behandeling regelmatig herhaalt. Zo kunnen ogenschijnlijk onsamenhangende klachten rondom een specifiek meridiaan gebied verdwijnen, omdat de meridianen met meerdere gebieden en organen in verbinding staan. Het resultaat is dat u erger voorkomt en dat de bijverschijnselen zeker verdwijnen. Uiteindelijk verbetert uw gehele gezondheid.