Voor iedereen die ondersteuning zoekt, ter verbetering van de levenskwaliteit voor lichaam en geest.
Gezond worden, gezond blijven.

Chakratherapie

Chakra's zijn delen van het niet zichtbare energielichaam van mensen. Door deze terug in balans te brengen ontstaat een nieuw evenwicht. Naast inzichten in het waarom creëert de cliënt ook inzicht in hoe verder.

Chakratherapie vormt in ons centrum de basis voor coaching en behandeling van mensen die door psychische onevenwichtigheid uit balans zijn. Maar ook indien u uw persoonlijke doelen wilt verbeteren.

Dankzij het unieke invoelende vermogen van Peter zien we al snel waar de vastzittende energie (zgn. blokkades) zich bevindt. Dankzij helende technieken zoals visualisatie ontstaat er meer balans. Indien de cliënt hiertoe zelf niet in staat is kan Peter deze aanvullen met de helende energie.

De achterliggende processen kunnen we op twee manieren uitleggen. Verstandelijk aan denkend georiënteerde mensen en symbolisch aan hen bij wie gevoel en intuïtie een belangrijkere rol speelt.

Het resultaat vertaalt zich op velerlei vlakken. Beter in je vel zitten en voor de eigen ontwikkeling meer duidelijkheid krijgen waarom dingen gebeurd zijn. We laten zien dat u door dit inzicht meer in uw kracht komt en blijft.

Het lezen van mensen hun energie, het inzicht geven in zich herhalende patronen helpt je te herinneren wie je echt bent. Zeker voor mensen met een sterk aanwezige intuïtie. Ook wel Hoog Sensitieve Personen genoemd kortweg HSP’ers is het opnieuw thuiskomen een bijzondere ervaring.